Min Diætists dressinger og marinader til kartoffelsalat.

Print

Forår |

Til ¾ kg kogte kartofler 😊

Den nemme

2 breve Dip Mix fra f.eks. Estrella eller Kims

4 dl yoghurt naturel max. 0,7 g fedt/ 100 g

Dippepulveret røres med yoghurt naturel eller et tilsvarende surmælksprodukt.

 

Dildmarinade

30 g dild, hakket

4 spsk hvidvinseddike

2 spsk vand

2 spsk olivenolie

1 tsk salt

Marinaden røres sammen og hældes over løgene. Trækker mens kartoflerne skæres. Kartoffelsalaten blandes.

 

Skyrdressing med brøndkarse

150 g skyr max. 0,5% fedt

½ dl vand

2 spsk citronsaft

20 g brøndkarse, finthakket

1 tsk salt

2 tsk honning

peber

citronsaft hældes over løgene. Trækker mens kartoflerne skæres. Kartoffelsalaten blandes.

 

Mangodressing

2 dl Cheasy fraiche (eller andet surmælksprodukt max. 5% fedt)

1 tsk karry

4 tsk sød mangochutney (større mangostykker hakkes)

1 tsk salt

 

God fornøjelse.

Min Diætist, Helle