Til ¾ kg kogte kartofler 😊
Den nemme
2 breve Dip Mix fra f.eks. Estrella eller Kims
4 dl yoghurt naturel max. 0,7 g fedt/ 100 g
Dippepulveret røres med yoghurt naturel eller et tilsvarende surmælksprodukt.
Dildmarinade
30 g dild, hakket
4 spsk hvidvinseddike
2 spsk vand
2 spsk olivenolie
1 tsk salt
Marinaden røres sammen og hældes over løgene. Trækker mens kartoflerne skæres. Kartoffelsalaten blandes.
Skyrdressing med brøndkarse
150 g skyr max. 0,5% fedt
½ dl vand
2 spsk citronsaft
20 g brøndkarse, finthakket
1 tsk salt
2 tsk honning
peber
citronsaft hældes over løgene. Trækker mens kartoflerne skæres. Kartoffelsalaten blandes.
Mangodressing
2 dl Cheasy fraiche (eller andet surmælksprodukt max. 5% fedt)
1 tsk karry
4 tsk sød mangochutney (større mangostykker hakkes)
1 tsk salt
God fornøjelse.
Min Diætist, Helle