Min Diætists tunsalat til sandwichs.

Print

Forår |

Opskrift til 4 sandwichs:

1 dåse tun i vand (drænet vægt 125 g), drænes

1 dl skyr eller græsk yoghurt 0,2% fedt

25 g løg, finthakket

1 spsk tomatpure

1 spsk citronsaft

½ tsk paprika

½ tsk hvidløgspulver

Salt

Peber

 

Tun moses med en gaffel. Ingredienserne røres sammen. Smag til med salt og peber, og evt. mere citronsaft. Tunsalaten kan holde sig i køleskab ca. 4 dage.

 

Næringsindhold pr. sandwich inkl. 75 – 80 g fuldkornshvedebrød eller -bolle: 971 kJ (232 kcal.), fedt 2,0 g (8 E%), 1,1 g monoumættet fedt), kulhydrat 32 g (56 E%), protein 17,4 g (31 E%), kostfibre 7 g