Min Diætists spicy hot salsa med chili og majroe

Print

Mandemad |

Til 3 – 4 personer.

  • 165 g rød peberfrugt/ rød snackpeber, i små tern
  • 165 g tomat/ snacktomater, hakket
  • 125 g sommerløg med top/ forårsløg
  • 175 g majroe, i små tern
  • 1 frisk, rød cayenne med kerner, finthakket
  • 15 g korianderblade
  • 4 spsk limesaft
  • ¼ tsk salt
  • ½ spsk flydende honning

Bland limesaft, salt og honning. Bland alle ingredienser. Lad salsaen trække i 1 time og gerne natten over.

Salsaen er god som topping til burritos, sammen med kold græsk yoghurt/ skyr max. 5% fedt og guacamole af mosede avocados.

Du kan variere styrken på din salsa, ved valg af chilitype – og om du vælger at hakke kernerne med, eller om du fjerner dem 😉

God appetit

Min Diætist, Helle