Min Diætists grønsagswok med rosmarin, rødløg, gulerod, savoykål og rosenkål.

Print

Forår |

til 4 – 5 personer:

1 spsk sesamolie

10 g hvidløg, presset

1½ spsk rosmarinblade, hakkede

200 g rødløg, i både

150 g gulerod, i skrå skiver

175 g porrer, i skrå ringe

250 g savoykål, i tynde strimler

175 g rosenkål, i tynde både

1 tsk salt

peber

Grønsagerne gøres klar. Hvidløg svitses gyldent i olien. Rødløg tilsættes og steges i 2 min. Rosmarin tilsættes. Gulerod tilsættes og steger med i 2 min. Derefter til sættes porre og steger med i 2 min. Savoykål tilsættes og steger med i 2 min. Tilsæt rosenkål, citronsaft, salt og peber. Varm det hele igennem. Rosenkålen skal kun lige varmes, eller bliver den bitter.

God appetit 🙂

Min Diætist, Helle