Min Diætists jordskokkesalat med æble og purløg – peberrodsdressing.

Print

Forår |

til 5 personer:

375 g jordskokker, i tynde skiver

125 g æble, i 1 cm tern

75 g champignoner, groft hakket

2 spsk limesaft

150 g gulerod, i tynde skiver

150 g broccoli, stokken skrælles og skæres i tynde skiver, resten deles i små buketter

100 g Lollo Bionda salat eller iceberg, plukket i mundrette stykker

Purløgs-peberrodsdressing:
200 g skyr 0,2% fedt
¾ dl vand
1 spsk økologisk mayonnaise
1 tsk salt
1 tsk revet peberrod
35 g klippet purløg

Pynt: lidt klippet purløg

Jordskokker, champignon og æble blandes med limesaft. Dressingen røres sammen og blandes med øvrige ingredienser. Salaten pyntes med purløg.

God appetit 😊
Min Diætist, Helle