Min Diætists ovnbagte grøntsager med ingefær og hvidløg.

Print

Vinter |

Til 7 personer:

  • 450 g selleri, i 2 – 3 cm tern
  • 275 g gulerødder, i 2 – cm skiver
  • 250 g rødløg, i både
  • 250 g fennikelknold, i 1 cm tern
  • 150 g persillerod, i 2 – 3 cm tern eller skiver
  • 100 g gul peberfrugt, i 1 cm tern

Marinade:

  • 2 spsk citronsaft
  • 15 g hvidløg, fintrevet
  • 20 g ingefær, fintrevet
  • 2 – 3 tsk salt
  • 2 spsk olivenolie

Rør marinaden sammen. Klargør alle grønsagerne. Bland grønsager og marinade i en stor skål (5 liter). Dæk en stor bradepande med bagepapir og fordel grønsagerne jævnt. Bages i varmluftsovn ved 160 grader i ca. 40 min. Vend grønsagerne 3 gange under vejs.

Grønsagerne smager også dejligt kolde – f.eks. som grønsagstilbehør til din frokost 😉

God appetit

Min Diætist, Helle