Min Diætists palmekålssalat med jordskokker og rygeostdressing med ingefær.

Print

Efterår |

til 4 – 5 personer:

  • 160 g palmekål, fjern midteribben på bladene og snit i tynde strimler
  • 200 g spidskål, fintsnittet
  • 250 g jordskokker, skrubbede, skåret i tynde skiver
  • 50 g tomat, skåret i tynde både

Dressing:

  • 70 g sødmælksrygeost
  • 2 spsk limesaft
  • 1 spsk vand
  • 1 spsk ingefær, fintrevet
  • ½ spsk hvidløg, knust
  • 1 tsk flydende honning
  • ½ tsk st. spidskommen
  • ¾ tsk salt
  • Peber

Pynt: 20 g pinjekerner, tørristede

Dressingen røres sammen. Øvrige ingredienser anrettes på et fad eller portionsanrettes og pyntes med ristede pinjekerner. Dressingen kan enten serveres ved siden af eller blandes i salaten ved bordet.

God appetit J

Min Diætist, Helle