Min Diætists salat af rødkål, bladselleri og spinat med avocado og tomat-lime-hvidløgsmarinade.

Print

Vinter |

Til 4 personer:

  • 375 g rødkål, fintsnittet
  • 225 g bladselleri, skåret i skrå, tynde skiver
  • 125 g spinat, i tynde strimler
  • 125 g avocado, i små tern
  • 1 spsk limesaft

Marinade:

  • 2½ spsk limesaft
  • 3½ spsk tomatpure’
  • 1 spsk vand
  • 4 g hvidløg, presset
  • ½ – ¾ tsk salt
  • Tag avocadokødet ud af skallen med en ske. Dryp avocadoternene med limesaft. Snit øvrige grøntsager.
  • Marinaden røres sammen og salaten blandes forsigtigt sammen. Evt. kan du vente til lige før servering, med at blande salaten.

 

God appetit

Min Diætist, Helle