Min Diætists spidskåls- blomkålssalat med peberfrugt, æble og citronmelisse

Print

Sommer |

til 4 personer:

  • 350 g spidskål, hakket
  • 250 g blomkålsbuketter, skåret i skiver
  • 180 g rød peberfrugt, i små tern
  • 125 g æble, i små tern
  • Saften af 1 citron (til dressing og æblerne)
  • 1 håndfuld citronmelisseblade (ca. 5 g)

 

Dressing:

  • 125 g græsk yoghurt 0% fedt
  • 4 tsk citronsaft
  • 2 – 3 tsk sukker
  • ¼ tsk salt
  • peber

 

Lav dressingen først. Skær æblet i tern og hæld resten af citronsaften over. Lad æble dryppe af i en sigte. Alle ingredienser til salaten anrettes i en skål. Salaten blandes med dressingen ved bordet.

 

God appetit

Min Diætist, Helle