Min Diætists spidskålssalat med peberfrugt, æble og agurk.

Print

Efterår |

til 4 – 5 personer:

  • 375 g spidskål, fintsnittet
  • 175 g rød peberfrugt, i små tern
  • 150 g grøn peberfrugt, i små tern
  • 125 g agurk, skiver i kvarte
  • 185 g røde æbler, i tern
  • 2 spsk limesaft

Marinade:

  • 2 spsk æblecider
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk vand
  • 1 tsk tørret timian eller 1 spsk frisk timian, hakket
  • 1 tsk salt
  • Peber

Pynt:

  • 2 tsk lyse sesamfrø
  • 2 tsk sorte sesamfrø

Overhæld æbletern med limesaft blandes. Rist sesamfrø på en tør pande. Rør marinaden sammen. Marinaden blandes med grønsager, æble og limesaft. Pynt med de ristede sesamfrø.
God fornøjelse
Min Diætist, Helle