Min Diætists Svampe og vintergrønsager med ingefær og hvidløg i wok

Print

Vinter |

Til 5 personer:
1 spsk rapsolie
20 g ingefær, skrællet, i tynde skiver
10 g hvidløg, skrællet, i tynde skiver
350 g kålrabi, i 1 – 2 cm skiver, skåret i tynde strimler
350 g porre, inkl. den grønne top, i tynde skiver
350 g svampe f.eks. portobello og kejserhatte, i terninger
1 tsk salt
Pynt:
Friske korianderblade

Varm olien i wokken. Steg hvidløg og ingefær gyldne. Tilsæt kålrabien og steg i ca. 6 min. Drys salt over.
Tilsæt porre og steg i endnu 6 min. Til sidst steges svampene med, til alt er mørt – men så der stadig er struktur i grønsagerne.
Tag grønsagerne af panden og pynt med frisk koriander lige inden servering.

God appetit
Min Diætist, Helle