Når man er sammen om at få en sundere livsstil går det lettere

“Jeg kontaktede Helle, da vi var 10 – 15 herrer fra Aalborg Roklub, som godt kunne tænke os at få hjælp fra en diætist, til at arbejde med sundere vaner og vægttab.

Vi kunne godt tænke os et forløb med 1½ times undervisning, vejledning og diskussion hver 14. dag – og fælles madlavning, hvor Helle skulle levere sunde opskrifter. Heldigvis syntes Helle godt om ideen – og vi mødtes 7 gange fra starten af februar til midten af maj i år. Det var et fælles projekt og vi støttede hinanden i, at smide nogle kilo og lære at leve sundere. Vi har haft mange gode timer sammen med gode diskussioner og grin. Vi lærte at lave velsmagende og sund mad, med Helles opskrifter, tips og vejledning. Vores fælles projekt sammen med Helle, gjorde at vi alle fik kigget godt og grundigt på vores livsstil. De fleste kom af med 5 kilo eller mere – jeg personligt, tabte 5 kg og 2 cm om livet.

Helle er en dygtig underviser, som forstår at gøre undervisningen vedkommende. Hun inddrager os deltagere i undervisningen og vi har fået mange gode diskussioner, som har gjort at vi alle blevet klogere på os selv og på, hvad sund mad betyder for et godt liv – og et godt seniorliv ikke mindst. Jeg kan varmt anbefale et holdforløb hos Diætist Helle Brøcher.

Med venlig hilsen

Ole, 66 år”

NYHED: TRÆN dig stærk & SPIS dig sund!

9 ugers forløb med start d. 25. januar 2022.

FORLØBETS program er således at vi mødes første gang til oplæg og træning tirsdag d. 25. januar kl. 19.00 – 21.00
og herefter ses vi hver tirsdag kl. 19.15 – 20.15.
Afslutning med både oplæg og træning er tirsdag d. 22. marts kl. 19.00 – 21.00.

DU har fornøjelsen af at have Klinisk diætist Helle og Personlig træner Mette ved din side under hele forløbet. Det vil sige at hvis det hele går hen og bliver svært eller uoverskueligt er vi ikke langt væk til at guide dig på rette vej igen.
VI sørger for at du får effektive og brugbare redskaber med dig, så du efter forløbet er klædt godt på til din nye og sunde livsstil.

DU får:

  • 5 oplæg omkring kost, vaner og adfærd
  • 5 fællestræninger
  • 4 træningsplaner
  • 3 kropsanalyser
  • 1 kostplan
  • Adgang til vores egen LUKKET Facebook gruppe

PRIS kun; 2499 kr.

MÅLET med forløbet er at give dit et markant overskud, personligt overblik og motivation til at give dig selv sunde og selvkærlige vaner.

 

LIDT om TRÆN dig stærk

Du vil med garanti øge din udholdenhed og styrke din krop! Alt sammen pakket ind i en hyggelig, tryg og sveddryppende atmosfære. Med 10 deltagere på holdet vil Mette have mulighed for at justere hver enkelt øvelse, så den passer til netop dit niveau. I de uger, hvor I ikke mødes, vil Mette have en træningsplan klar til dig, så du er sikret en fremgang i både kondition og i styrke.

 

LIDT om SPIS dig sund

Med Helles oplæg kommer det til at handle om en sundere livsstil, hvor I på holdet støtter hinanden og naturligvis får en indsprøjtning motivation og professionel opbakning.

Der bliver ingen “løftede pegefingre” – det er “slut med forbudt” og ved hvert møde vil der være holdvejledning om emner, som rør sig i gruppen.

Emnerne som Helle tager op, udspringer altid af den snak og de spørgsmål, der rør sig når I mødes.

I den mellemliggende uge laver I hver især mad, efter en opskrift som Helle sørger for.

DER er ingen tvivl om at det er rart at have noget målbart at gå efter, når man starter på en sundere livsstil og det får vi styr på med en bodyscanning. Med en bodyscanning får du svar på bl.a. din kropssammensætning af fedtmasse, muskelmasse og væske. Derudover kan vi se hvad metaboliske alder ligger på og hvor stor din forbrænding er.

MÅLINGERNE skal bookes i uge 4, uge 7 og i uge 12.

FORLØBET er klart til dig der ønsker en sund og balanceret livsstil.

OG som vælger at finde den naturlige vej igennem sundhedsjunglen.

PAS på dig selv og reservér allerede din plads i dag.

Vi har KUN 10 pladser, så vent ikke for længe.

BOOK via mail: mk@profysio.nu

PRIS 2499 kr.

Seneste tilmelding; Tirsdag d. 18. januar

STED Sundhedsfokus, Hobrovej 374, 9200 Aalborg SV.

STARTdato: Tirsdag d. 25. januar 2022 kl. 19.00 – 21.00

SLUTdato: Tirsdag d. 22. marts 2022 kl. 19.00 – 21.00

 

VI glæder os til at være en del af dit sunde eventyr.

Klinisk diætist Helle Brøcher

info@mindiaetistaalborg.dk

Tlf.: 21814606

Personlig træner Mette Kristensen

Foredrag og undervisning

Ud over individuel kostvejledning og diætbehandling beskæftiger jeg mig med undervisning, foredrag og uddannelse i forskellige sammenhænge – og har gjort dette i en årrække.

Jeg tilbyder foredrag om ernæring til idrætsforeninger, patientforeninger, institutioner, boligforeninger, virksomheder m.m. Kontakt mig for at høre om mulighederne.

Jeg holdt bl.a. foredrag i Patientforeningen Lungekræft d. 13. september, om Den rigtige kost til kræftpatienter.

Onsdag d. 13. september, havde jeg den glæde, at blive inviteret til at holde foredrag i Kræftrådgivningen. Det var en hyggelig aften, hvor Afdelingslæge Lars Møller, Aalborg Universitetshospital holdt foredrag om lungekræft – og jeg holdt foredrag om “Den rigtige kost til kræftpatienter”.

Efterfølgende blev der serveret to retter mad. Kræftramte har en særlig plads i mit hjerte, da jeg gennem 13 år som diætist på onkologisk afd., har fulgt patienters og pårørendes glæder og sorger.

Patientforeningen Lungekræft havde bedt Helle Brøcher deltage til vores arrangement med et oplæg om “Rigtig kost til kræftpatienter”.
Herunder kan du læse hvad Jytte fra Patientforeningen Lungekræft, tog med hjem fra foredraget:

”
Vi fik en grundig og professionel indføring i de officielle kostråd og de rigtige og vigtige tiltag i forbindelse med både overvægt, vægttab og småtspisende, illustreret af klare og letforståelige plancher. Der var mulighed for at stille spørgsmål undervejs og efter oplægget, og det blev til gode dialoger. Vi købte mad til arrangementet fra Aalborg Hospital på anbefaling af Helle Brøcher og det var simpelthen et godt råd, maden var så lækker og selvfølgelig ernæringsrigtig sammensat. Vi er meget tilfredse med hele arrangementet.”

Jytte
Patientforeningen LungeKræft

På Aalborg Sportshøjskole har jeg undervist i 3 år, i ernæring samt i sportsernæring på Kostvejlederuddannelsen samt Trænerakademiet og Sportsakademiet.

Her til højre kan du læse Lærer Thomas Bentsens indtryk af undervisningen på Kostvejlederuddannelsen Aalborg Sportshøjskole

” Helles tilgang til vores kostvejlederuddannelse er professionel og dedikeret, og vores elever nyder godt af Helles behagelige og udførlige formidling og præsentation af indholdet i undervisningen.”

Underviser Thomas Bentsen,
Aalborg Sportshøjskole