Min Diætist har lavet en e-bog.

Min Diætist og Personlig træner Mette Kristensen har lavet en e-bog for Sportsbuddy. I forbindelse med Black Friday, har Min Diætist og Personlig træner Mette Kristensen lavet en e-bog for Sportsbuddy.

Sportsbuddy driver en webshop med sportsudstyr, fitnessure o.lign. Sportsbuddy ønskede hjælp fra uddannede, erfarne personlige trænere og diætister, så e-bogens indhold var fagligt i orden. Sportbuddy ønskede tilbyde deres kunder relevant viden om kost og træning, som en hjælp til succes med vægttab, sund livsstil med træning og sunde kostvaner.

E-bogen indeholder kostplaner, træningsprogrammer og en masse viden omkring en sundere tilværelse i hverdagen. Desuden en række gode grunde til en sundere livsstil, som vi håber kan være med til at motivere dig.

I e-bogen finder du 2 kostplaner til mænd og 2 kostplaner til kvinder:

  • Den ene kostplan støtter din livsstilsomlægning, så du vil opnå et vægttab på ca. ½ kg pr. uge (beregnet ud fra en startvægt svarende til; kvinde 80 kg og mand 95 kg, som er ca. 10 kg overvægt).
  • Den anden kostplan har fokus på den rette kost ved vægtvedligeholdelse (beregnet ud fra en vægt svarende til; kvinde 70 kg og mand 85 kg).

Du får også 4 forskellige træningsprogrammer til mænd og kvinder:

  • Et opvarmningsprogram
  • Et hjemmetræningsprogram uden udstyr
  • Et hjemmetræningsprogram med udstyr
  • Et udstrækningsprogram

Morten Boye Krogsgaard fra Sportsbuddy skal have stort tak, da det i høj grad er Mortens fortjeneste, at bogen blev en realitet.

Læs mere HER om bogens tilblivelse.
Du kan få et eksemplar 
HER

Rigtig god fornøjelse 😊
Mange hilsner
Helle, Min Diætist