Forstyrrede spisemønstre

Min Diætist kan hjælpe DIG med at finde DIN balance.
I diætistklinikken kan jeg tilbyde et trygt og fortroligt rum, hvor du kan tale om de udfordringer du har i hverdagen.
Ved den første konsultation, finder vi i fællesskab frem til, hvad du har brug for og hvordan forløbet hos mig skal være. Vi kan i fællesskab sammensætte og ændre på forløbet henad vejen, således at forløbet hele tiden matcher dit behov.
Hvis du f.eks. ikke har brug for at tælle kalorier eller ikke ønsker at vide, hvad vægten står på – så er det helt OK. Vi finder sammen den løsning som passer til dig.

Jeg kan hjælpe dig med:

  • Sammensætning af dagens måltider, så du får dit behov får de næringsstoffer dækket så godt som muligt, ud fra det mål vi finder frem til sammen.
  • at bevare gnisten og motivationen, til at nå dine mål.
  • teknikker til afslapning og fokus på nu’et – når det handler om måltidet og det du beskæftiger sig med i løbet af dagen.

En konsultation handler ikke altid om mad, da jeg altid tager udgangspunkt i det, som du har behov for, og arbejder med det der har betydning for dig.
En del af en forløbet, kan også være at afdække behovet for samarbejde med en psykolog – hvis det for dig handler om følelsen af pres/ stress i din hverdag.
Da jeg gerne vil give den hjælp, du har behov for, kan det for nogle være en god ide’ at kombinere forløbet hos mig med konsultation hos en psykolog.
Kontakt Min Diætist og fortæl hvordan jeg kan hjælpe dig.

Henriette fik hjælp fra Min Diætist. Herunder kan du læse, hvad hun fik ud af det:

Jeg kontaktede Helle Brøcher, der er indehaver af Min Diætist, da det efter 2 år med bulimilignende adfærd gik op for mig, at jeg ikke havde den kontrol jeg higede så meget efter.
Der blev hurtigt aftalt et første møde og allerede efter den første samtale, var jeg i stand til at lægge den min værste vane på hylden, nemlig opkast.
Helle er en virkelig dygtig og kompetent diætist, der formår, at forstå ens problemer og adfærd og aldrig med en dømmende eller uforstående tilgang.
Jeg kan varmt anbefale Helle Brøcher til andre der med problemer ift. mad, kost eller livsstil, eftersom hun hjalp mig ud på den anden side af et langt tidsforløb styret af spiseforstyrrelser.

Henriette 21 år

Modelfoto

Dorte sagde farvel til overspisning og for meget sukker.

Jeg tog kontakt til Helle fra “Min Diætist”, fordi jeg havde et stort ønske om at tabe nogle kilo (10-15 kg), og samtidig håbede jeg på, at få nogle redskaber til at håndtere mine dårlige vaner, i forhold til overspisning og indtagning af for meget sukker.

Jeg havde også et ønske om generelt at spise sundere og mere varieret, samt at lære og læse og forstå varedeklarationer. Desuden ønskede jeg nogle metoder til at “styre” mit kalorieindtag.
Mit forløb hos “Min Diætist” har været en positiv oplevelse. Helle er en behagelig og lyttende diætist, som forstår at lytte til ens behov. Helle var altid forberedt til vores aftaler, og hun gjorde hvad hun kunne for at indfri mine ønsker og behov for succes 😃
Mit ønske om vægttab er opnået 😁. Jeg er blevet meget klogere på at vurdere kalorier i fødevarer, så jeg kan sammensætte min egen, hensigtsmæssige kostplan, så der er større chance for at vægten kan holdes fremover. Desuden er Helle altid god til at hjælpe med nye spændende opskrifter.
Jeg kan derfor give Helle mine varmeste anbefalinger!😁

Venlig hilsen, Dorte 51 år