Forstyrrede spisemønstre

Min Diætist kan hjælpe DIG med at finde DIN balance.
I diætistklinikken kan jeg tilbyde et trygt og fortroligt rum, hvor du kan tale om de udfordringer du har i hverdagen.
Ved den første konsultation, finder vi i fællesskab frem til, hvad du har brug for og hvordan forløbet hos mig skal være. Vi kan i fællesskab sammensætte og ændre på forløbet henad vejen, således at forløbet hele tiden matcher dit behov.
Hvis du f.eks. ikke har brug for at tælle kalorier eller ikke ønsker at vide, hvad vægten står på – så er det helt OK. Vi finder sammen den løsning som passer til dig.

Jeg kan hjælpe dig med:

  • Sammensætning af dagens måltider, så du får dit behov får de næringsstoffer dækket så godt som muligt, ud fra det mål vi finder frem til sammen.
  • at bevare gnisten og motivationen, til at nå dine mål.
  • teknikker til afslapning og fokus på nu’et – når det handler om måltidet og det du beskæftiger sig med i løbet af dagen.

En konsultation handler ikke altid om mad, da jeg altid tager udgangspunkt i det, som du har behov for, og arbejder med det der har betydning for dig.
En del af en forløbet, kan også være at afdække behovet for samarbejde med en psykolog – hvis det for dig handler om følelsen af pres/ stress /tab af kontrol i din hverdag.
Da jeg gerne vil give den hjælp, du har behov for, kan det for nogle være en god ide’ at kombinere forløbet hos mig med konsultation hos en psykolog. Jeg kan f.eks. anbefale Åse Hansen i Sundhedsfokus.
Kontakt Min Diætist og fortæl hvordan jeg kan hjælpe dig.

Henriette fik hjælp fra Min Diætist. Herunder kan du læse, hvad hun fik ud af det:

Jeg kontaktede Helle Brøcher, der er indehaver af Min Diætist, da det efter 2 år med bulimilignende adfærd gik op for mig, at jeg ikke havde den kontrol jeg higede så meget efter.
Der blev hurtigt aftalt et første møde og allerede efter den første samtale, var jeg i stand til at lægge den min værste vane på hylden, nemlig opkast.
Helle er en virkelig dygtig og kompetent diætist, der formår, at forstå ens problemer og adfærd og aldrig med en dømmende eller uforstående tilgang.
Jeg kan varmt anbefale Helle Brøcher til andre der med problemer ift. mad, kost eller livsstil, eftersom hun hjalp mig ud på den anden side af et langt tidsforløb styret af spiseforstyrrelser.

Henriette 21 år

Modelfoto

Dorte sagde farvel til overspisning og for meget sukker.

Jeg tog kontakt til Helle fra “Min Diætist”, fordi jeg havde et stort ønske om at tabe nogle kilo (10-15 kg), og samtidig håbede jeg på, at få nogle redskaber til at håndtere mine dårlige vaner, i forhold til overspisning og indtagning af for meget sukker.

Jeg havde også et ønske om generelt at spise sundere og mere varieret, samt at lære og læse og forstå varedeklarationer. Desuden ønskede jeg nogle metoder til at “styre” mit kalorieindtag.
Mit forløb hos “Min Diætist” har været en positiv oplevelse. Helle er en behagelig og lyttende diætist, som forstår at lytte til ens behov. Helle var altid forberedt til vores aftaler, og hun gjorde hvad hun kunne for at indfri mine ønsker og behov for succes 😃
Mit ønske om vægttab er opnået 😁. Jeg er blevet meget klogere på at vurdere kalorier i fødevarer, så jeg kan sammensætte min egen, hensigtsmæssige kostplan, så der er større chance for at vægten kan holdes fremover. Desuden er Helle altid god til at hjælpe med nye spændende opskrifter.
Jeg kan derfor give Helle mine varmeste anbefalinger!😁

Venlig hilsen, Dorte 51 år

Krop og kost i balance

Nogle gange spiser du sund mad, fordi du kan lide det
andre gange spiser du sund mad, fordi det er vigtigt for dig

  • Nogle gange spiser du ude og/eller sammen med andre (eller alene), hvor det er knap så sundt
  • Nogle gange spiser du maden, fordi du kan lide det
  • andre gange spiser du maden, fordi det er vigtigt, f.eks. i samværet med dine venner, familie, kolleger, i arbejdssammenhæng eller andet

Jeg kan hjælpe dig med at finde en balance, i din hverdag og arbejde, weekender og ferie, hjemme og ude.

Jeg kan hjælpe med, at du føler dig vel tilpas, med de valg du gør dig – sundt – nødvendigt – eller fordi du kan lide det.
Der er ingen forkerte valg – det rigtige valg, er det, det får dig til at føle dig vel tilpas.

Der er ingen grund til, at føle sig “forkert” – de valg du træffer, er de rigtige for dig.
– også selvom andre har en anden mening om det.

Det er rigtigt for dig, fordi DU har valgt det 🙂

Kirsten kontaktede min diætist, for få hjælp til en sundere livsstil og bedre kostvaner.

Jeg kan varmt anbefale Min Diætist, hvor Helle med god vejledning har hjulpet mig i gang med et vægttab.
Jeg har fået vejledning til ændringer af mine kostvaner, på en sund måde, så det også holder på den lange bane.
Jeg kan helt klart anbefale andre med ønske om en sundere livsstil til, at tage kontakt til Min Diætist.

Med venlig hilsen
Kirsten

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter en periode med tragiske hændelser, hvor mad blev til trøst, henvendte Mette sig til Min Diætist. Under forløbet arbejdede Mette med sundere livsstil, uden fokus på at tælle kalorier, uden måling af vægt og fedtprocent.

Du kan læse her, hvad Mette fik ud af forløbet:

”Helle er den mest sympatiske, empatiske og nærværende diætist, man kan forestille sig. Hun forstod med det samme, at vægttab, for mig, handlede om alt muligt andet end bare mad, og på en nænsom måde, fik hun åbnet op for en proces, der skabte udvikling hos mig i et tempo, hvor jeg kunne være med. Helle evner at arbejde i to spor – det menneskelige og det ernæringsfaglige. Så, hvis du ligesom jeg, bruger mad til det, som er svært i livet, er Helle den helt rigtige til at hjælpe og støtte dig. Og så har hun en masse lækre opskrifter :)”

Mette, 44 år

Min Diætist hjalp Katrine på vej ud af forstyrret spisning.

Her kan du læse om Katrines forløb:

Jeg var i et forløb på 4 måneder pga. forstyrret spisning. Før jeg startede hos Min Diætist havde jeg gennem flere år kæmpet med tanker omkring mad. Jeg havde gennem det sidste års tid prøvet mange forskellige ting, deriblandt psykologer, gennem psykiatrien, og et par mere ”alternative” metoder. Intet af det var noget for mig, og jeg var ligeså stille begyndt at give op på at få det bedre.

Så startede jeg hos Min Diætist og fik en plan skræddersyet til mig, mine behov og spisevaner. Det gav mig en hel ny ro fordi jeg ikke hele tiden skal tænke over hvad det næste er jeg skal spise, om jeg tager på pga. det jeg spiser, osv. Jeg har mere overskud i min hverdag til skolen, venner, familie og til at lave de ting jeg holder af. Jeg føler virkelig at jeg har fået mit gamle jeg tilbage.

Tusind tak til Helle!”

Katrine, 17 år

Vi arbejder sammen, ud fra det der er vigtigt for DIG.

Gentagne vægttabsprojekter – især de kortvarige, er ikke sundt for kroppen – og det er ikke “naturligt” for kroppen.

Din krop vil gøre alt, hvad den kan, for at vægten bliver den samme som udgangspunktet (og at du måske får en højere vægt end udgangspunktet) :-/

“bivirkningerne” ved gentagne slankekure kan være knogleskørhed, større fedtmasse og mindre muskelmasse, fejl- og underernæring :-/

Konceptet KROP OG KOST I BALANCE handler om, sammen med dig, at finde DIN personlige balance.

Hvorfor?

Hvis du kan lide dig selv og din krop, som den er
OG
Hvis du kan spise mad, som du kan lide det ELLER fordi det er vigtigt i samværet OG nyde det

Behøver du aldrig mere at:

  • Bekymre dig om hvad andre tænker
  • Have dårlig samvittighed
  • Være utilfreds med din krop

Velkommen til din nye verden 😊