Om Helle

Mit navn er Helle Brøcher. Jeg er uddannet klinisk diætist ved Aarhus Universitet i 1996, og autoriseret af Sundhedsstyrelsen. Desuden har jeg en diplomuddannelse i sundhedsformidling. Jeg har mere end 20 års erfaring i individuel diætbehandling og ernæringsvejledning.

Som klinisk diætist hjælper jeg klienter som henvender sig i klinikken Min Diætist, og hjælper/har hjulpet patienter gennem mange års arbejde på hospital. Jeg har været tilknyttet div. projekter hvor overvægtige hjælpes til vægttab og hjælper/har hjulpet klienter via netbaseret, individuel ernæringsvejledning til bl.a. vægttab.

Dette er min baggrund for at vejlede i ernæring, samt hjælpe til forebyggelse og til behandling af sygdom – og din sikkerhed for, en professionel behandling.

En meget vigtig del af min vejledning, er at tage udgangspunkt i dig og det du ønsker hjælp til. Det handler ikke om ”hvad der anbefales”, men om det der er vigtigt for dig. Med dit mål for øje, kan jeg hjælpe dig med at holde motivationen, så du kan lave ændringer i det tempo som passer til dig og til din hverdag.

Ud over individuel ernæringsvejledning og diætbehandling beskæftiger jeg og mig med undervisning, foredrag og uddannelse i forskellige sammenhænge – og har gjort dette i en årrække.

I øjeblikket er jeg også ansat på Aalborg Universitetshospital med speciale inden for neurologiske sygdomme. Desuden har jeg bl.a. været diætist på kræftafdelingen i 14 år. Jeg hjælper mennesker som har svært ved at spise tilstrækkeligt. Behandlingen består af individuel praktisk vejledning til, hvordan maden kan sammensættes samt valg af special ernæringsdrikke. Nogle gange er det også nødvendigt at give sondeernæring eller intravenøs ernæring.

På Aalborg Sportshøjskole har jeg været timelærer (2016 – 2018), hvor jeg underviste i ernæring samt i sportsernæring på Kostvejlederuddannelsen samt Trænerakademiet og Sportsakademiet.

Min ekspertise omfatter sportsernæring, antiinflammatorisk kost, plantebaseret kost, diætbehandling af livsstilssygdomme (overvægt, forhøjet kolesterol, diabetes type 2 m.m.), irritabel tyktarm, PCOS, stofskiftesygdomme, spiseforstyrrelser, fødevareallergi og -intolerans og diætbehandling af ufrivilligt vægttab.

Siden 1. juni 2016 har jeg haft egen diætistklinik på Aalborg Sportshøjskole, hvor jeg træffes efter aftale. Min Diætist har tilknyttet personlig træner, så dit kost- og træningsforløb kan kombineres efter dine ønsker og behov.

Diætbehandling og kostvejledning foregår i min klinik på Aalborg Sportshøjskole eller i dit hjem, hvis du bor i Aalborg.

Mit udgangspunkt er DIG, DINE VANER og DIT LIV – og DET DER VIRKER FOR DIG!

DU får det bedre og DU bliver stærkere!

Mange hilsner
Helle, Min Diætist