I SUNDHEDSFOKUS arbejder jeg sammen med Personlig Træner Mette Kristensen.

Du kan få vejledning i, hvordan du opnår det bedste resultat med din træning og Mette kan sammensætte en træningsplan til dig, ud fra dine ønsker og behov.

Mette er uddannet personlig træner, fitnessinstruktør og kostvejleder. Med hendes enorme drive, lærer hun hver dag mennesker at se glæden i at passe på deres krop og deres sind.

Du vil opleve Mette som en ”hoptimist” der vælger at omfavne dagen, som den kommer – med fokus på livsglæde og optimisme. De gode oplevelser og succes kommer med det positive syn på hverdagen. Det kan give en større tilfredshedsfølelse og accept af det nuværende udgangspunkt.

Sundhed er kilden til livsglæde, som er enhver menneskes ret til at opleve.

”Mit mål er at skabe det bedste grundlag for dig mod dit mål. Jeg vil udfordre og motivere dig til en sundere livsstil, som vil give dig markant overskud i hverdagen med den type træning, som DU finder glæden i.

Smil, sved og smarte tilpasninger giver dig energi til dit nye jeg.

Jeg er din faste sparringspartner der fastholder dig i troen på dig selv og er med til at støtte dig igennem periodens op og nedture.
Kontakt mig i god tid, så vi kan tilrettelægge det perfekte forløb for dig.

Jeg glæder mig til at være en del af din succeshistorie.

 

Holdoversigt

Personlig træning