Min Diætist har lavet en e-bog.

Print

Min Diætist |

I starten af oktober tikkede der en e-mail ind fra en Morten Boye Krogsgaard, fra Sportsbuddy. E-mailen var en forespørgsel om samarbejde omkring en e-bog, som skulle være et tilbud til Sportbuddys kunder. Sportsbuddy driver en webshop med sportsudstyr, fitnessure o.lign.

Sportsbuddy ønskede hjælp til at udarbejde en e-bog med kostråd og træningsprogrammer, som de kunne bruge i deres markedsføring. Bogen skulle lanceres i forbindelse med Black Friday.

De ville gerne have hjælp fra uddannede, erfarne personlige trænere og diætister, så e-bogens indhold var fagligt i orden. Sportbuddy ville gerne tilbyde deres kunder relevant viden om kost og træning, som en hjælp til succes med vægttab, sund livsstil med træning og sunde kostvaner.

E-bogen skulle bestå af:

  • Kostplaner/vægttabsprogrammer, som skulle tage udgangspunkt i 4 forskellige profiler.
  • Træningsprogrammer. Inkl. opvarmnings- og udstrækningsprogrammer

Jeg syntes med det samme, at dette lød virkelig interessant. Samtidig tænkte jeg at, det var oplagt at spørge min samarbejdspartner i Sundhedsfokus: Mette Kristensen, som er personlig træner og kostvejleder.

Heldigvis var Mette med på ideen med det samme. Efter et online-møde med Morten, gik vi i gang med arbejdet.

Det var stort; at Mette og jeg var blevet spurgt om at lave en bog. Det gav en utrolig energi – og i løbet af to dage, havde jeg skrevet hele ”indmaden” inkl. kostplaner, hvorefter det var tid til at give teksten ”det første kvalitetstjek” (om jeg havde alt det med, om ernæring, om sportsernæring, om kostplanerne, som var relevant m.m.).

Skæbnen ville at det ikke skulle gå så nemt. Jeg fik hjernerystelse, da jeg midt i skolernes efterårsferie tog bussen på arbejde. Bussen bremsede meget hårdt op, og jeg slog mit hoved voldsomt.

Det satte fuld stop for alting i en lang periode, inklusiv skrivningen. Jeg var usikker på, om teksten nogensinde skulle blive klar og om hele projektet gik i vasken.

Ganske få dage før der var deadline for teksten til e-bogen, skrev jeg til Morten at jeg ikke kunne aflevere til tiden. Heldigvis fik jeg hjælp fra Morten, så bogen blev klar til lanceringen på Sportsbuddys hjemmeside.

Personlig træner Mette Kristensen har lavet et meget flot arbejde med træningsplanerne. Der er billeder og grundig forklaring af alle øvelserne og du kan se øvelserne på film, ved at bruge QR-koden i træningsprogrammerne.

Morten Boye Krogsgaard lavede al opsætningen og det grafiske i bogen, redigerede noget af indholdet, så indholdet blev ”lækkert” at læse. Morten skal have stor tak for hans arbejde med at få det hele til at passe så godt sammen. Stor ros til Morten Boye Krogsgaard herfra 😊

Hvis du er blevet nysgerrig på bogen lavet af Min Diætist, Profysio og Sportsbuddy, kan du se nærmere på Sportsbuddy.dk

Til fælles har de tre forfattere, at vi kæmper for at tilbyde en sundere og mere meningsfuld hverdag for danskerne.

Derfor gav det mening at lave e-bogen i fællesskab.

E-bogen indeholder kostplaner, træningsprogrammer og en masse viden omkring en sundere tilværelse i hverdagen. Desuden en række gode grunde til en sundere livsstil, som vi håber kan være med til at motivere dig.

I e-bogen finder du 2 kostplaner til mænd og 2 kostplaner til kvinder:

  • Den ene kostplan støtter din livsstilsomlægning, så du vil opnå et vægttab på ca. ½ kg pr. uge (beregnet ud fra en startvægt svarende til; kvinde 80 kg og mand 95 kg, som er ca. 10 kg overvægt).
  • Den anden kostplan har fokus på den rette kost ved vægtvedligeholdelse (beregnet ud fra en vægt svarende til; kvinde 70 kg og mand 85 kg).

Du får også 4 forskellige træningsprogrammer til mænd og kvinder:

  • Et opvarmningsprogram
  • Et hjemmetræningsprogram uden udstyr
  • Et hjemmetræningsprogram med udstyr
  • Et udstrækningsprogram

 

Du kan også få et eksemplar HER

Eller se mere om bogen på Sportsbuddys hjemmeside

 

Rigtig god fornøjelse 😊

Mange hilsner

Helle, Min Diætist