Til 7 personer:
- 775 g frisk hokkaido, stykker af 2 x 2 cm
Marinade 1:
- 1 spsk rapsolie
- 1 spsk fiskesauce
- 375 g grønkål, (bladenes træede midterribbe er fjernet) grofthakket med en kniv
- 250 g grønne bønner, nippede, kogt i 1½ min., skåret i stykker af 2 cm
- 100 g gulerødder, skrællede, skrællet i tynde strimler med en skrællekniv
Marinade 2:
- 1½ spsk citronsaft
- 3 spsk limesaft
- 2 spsk fiskesauce
- 10 g frisk timian og koriander, finthakket
Pynt:
- 1 spsk sorte sesamfrø
Hokkaidotern blandes med marinade i en stor frysepose. Fordeles på en bageplade med bagepapir. Sættes i en kold ovn, på 180 grader varmluft, bager 20 min. Afkøles. Bønnerne afkøles. Marinaden røres sammen. Ingredienserne til salaten blandes. Marinaden blandes med salaten. Pyntes med sorte sesamfrø.
God appetit J
Min Diætist, Helle