Min Diætists Hokkaido-grønkålssalat.

Print

Efterår |

Til 7 personer:

  • 775 g frisk hokkaido, stykker af 2 x 2 cm

Marinade 1:

  • 1 spsk rapsolie
  • 1 spsk fiskesauce

 

  • 375 g grønkål, (bladenes træede midterribbe er fjernet) grofthakket med en kniv
  • 250 g grønne bønner, nippede, kogt i 1½ min., skåret i stykker af 2 cm
  • 100 g gulerødder, skrællede, skrællet i tynde strimler med en skrællekniv

Marinade 2:

  • 1½ spsk citronsaft
  • 3 spsk limesaft
  • 2 spsk fiskesauce
  • 10 g frisk timian og koriander, finthakket

 

Pynt:

  • 1 spsk sorte sesamfrø

 

Hokkaidotern blandes med marinade i en stor frysepose. Fordeles på en bageplade med bagepapir. Sættes i en kold ovn, på 180 grader varmluft, bager 20 min. Afkøles. Bønnerne afkøles. Marinaden røres sammen. Ingredienserne til salaten blandes. Marinaden blandes med salaten. Pyntes med sorte sesamfrø.

 

God appetit J

Min Diætist, Helle