Min Diætists rødbede- glaskålssalat med spidskål og broccoli og urtecreme

Print

Efterår |

Til 8 personer:

  • 375 g rødbede, skrællet, revet på f.eks. foodprocessor
  • 550 g glaskål, skrællet, revet på f.eks. foodprocessor
  • 400 g spidskål, fintsnittet
  • 300 g broccoli, delt i meget små buketter, stokken skrælles og skæres i tynde skiver

Urtecreme:

  • 2 dl græsk yoghurt 0% fedt
  • 3 spsk citronsaft
  • 25 g blandede friske krydderurter f.eks. basilikum, citronmelisse, bredbladet persille, hakket
  • 1½ tsk salt
  • ½ tsk peber

Ingredienserne anrettes i en salatskål, så det ser dekorativt ud og serveres med urtecremen til. Evt. kan salaten blandes med urtecremen inden servering.

God appetit
Min Diætist, Helle