Min Diætists salat af rød spidskål og palmekål med ristede kejserhatte og græskarkerner

Print

Efterår |

til 4 personer:

  • 250 g kejserhatte, groft hakket
  • 1 tsk sesamolie
  • 2½ spsk græskarkerner, tørristede
  • 600 g rød spidskål, fintskåret
  • 100 g palmekål

Marinade:

  • 2 spsk limesaft
  • 1 spsk fiskesauce
  • ½ tsk garam masala
  • 1 rød chilipeber, uden kerner, finthakket
  • ¾ dk bredbladet persille, hakket

Pynt:

  • 2½ spsk græskarkerner, tørristede

De stegte kejserhatte
Rist de hakkede kejserhatte i sesamolien, til de er gyldne. Rør marinaden sammen. Bland de to slags kål med marinaden. Anret med de svitsede kejserhatte og de ristede græskarkerner og server

God fornøjelse
Min Diætist, Helle