til 6 personer:
675 g pastinakker, skåret i 1½ – 2 cm tykke bjælker, 8 – 10 cm lange
150 g østershatte, hele
Marinade:
25 ml rapsolie
25 ml æbleeddike
2 spsk friske timianblade
½ – 1 tsk salt
¼ tsk peber
350 g savoykål, fintstrimlet
1 spsk fiskesauce
Rør marinaden sammen. Vend pastinakbjælkerne i marinaden. Læg dem på bagepapir. Bages ved 180 grader varmluft i 25 min. Til de er gyldent brune i kanterne.
Vend østershattene i resten af marinaden. Læg dem på bagepapir. Bages ved 180 grader varmluft i 10 min. Til de er gyldent brune og væsken er fordampet.
Lige inden servering blandes savoykål med fiskesauce. Arranger grønsagerne som på billedet, pynt med lidt timiankviste.
- Eller lad Pastinakker og østershatte køle lidt af og bland alle ingredienser – og server 😊
God appetit
Min Diætist, Helle