Diætistklinikken Min Diætist fylder 2 år.

Print

Min Diætist |

Klinisk diætist Helle Brøcher åbnede diætistklinikken Min Diætist d. 1. april 2016 – kan om kort tid fejre 2 års fødselsdag. Efter 22 år som klinisk diætist på hospital, valgte jeg at føre min drøm ud i livet: At åbne egen diætistklinik. Jeg valgte at åbne klinik på Aalborg Sportshøjskole, hvor jeg også underviste på bl.a. kostvejlederuddannelsen (det gør jeg stadig).

Jeg havde min første klient inden lokalet var færdigt til brug – og kostvejledningen foregik i klientens hjem. Det gav en tryg og meget vedkommende atmosfære omkring hele vejledningen, hvor klienten hentede div. madvarer i køkkenet, indgik i vejledningen. I dag tilbyder jeg kostvejledning/ diætbehandling i eget hjem, hvis man bor i 9000-området.

Min Diætist tilbyder kostvejledning til bl.a. eliteidrætsudøvere og motionister. Diætistklinikken har helt fra starten haft klienter med forskellige livsstilssygdomme, herunder forhøjet kolesterol og overvægt – desuden spiseforstyrrelser som f.eks. overspisning. Vejledning i forhold til overspisning er anderledes fordi fokus ikke er på maden, men på håndtering af overspisningen og redskaber som f.eks. mindfulness, for at øve det: At være tilstede i nuet. Jeg møder også klienter med fødevareallergi og -intolerance, hvor jeg guider dem i den jungle det kan være, at sammensætte en sund og varieret kost, i en hverdag hvor visse fødevarer skal udelukkes af kosten. Endelig har jeg en del klienter med stofskifteproblemer, PCOS samt klienter som føler sig dybt forvirrede over internettet og andre mediers omtale af div. kure og kostformer. Disse mennesker har ofte prøve flere kure, for kun at have opnået et kortvarigt vægttab – eller at kostomlægning ikke har haft effekt.

Med privatklinikken, føler jeg, at jeg kan hjælpe på en anden måde end på hospitalet, bl.a. fordi der er mere tid, til at fokusere på det som er vigtigt for klienten.

Nyt hos Min Diætist:
Samarbejde med Yones Grill & Pizza har bragt 8 nye sunde pizzaer på pizzariaets menukort.
I februar startede Min Diætist et livsstilshold for 14 mænd fra Aalborg Roklub, som ville leve sundere og have hjælp til vægttab sammen.
Jeg tilbyder også parvejledning i klinikken. Her kan man henvende sig og få kostvejledningsforløb sammen, til en god pris.

  • Og mon ikke der falder gode tilbud af i forbindelse med Min Diætists 2 års fødselsdag?

Med venlig hilsen Min Diætist v. Helle Brøcher, klinisk diætist SD