Farvel til Aalborg Sportshøjskole

Print

Min Diætist |

Diætistklinikken Min Diætist flytter til Sundhedsfokus 😊

Efter Min Diætists 5 første år på Aalborg Sportshøjskole, flytter diætistklinikken til Sundhedsfokus på Hobrovej 374, 9000 Aalborg.

I august vil diætistklinikken midlertidigt blive flyttet til mit hjem.

Min Diætists har oplevet 5 gode år, i den tid hvor jeg havde lokale på Aalborg Sportshøjskole.

Det var juni 2016, at Min Diætist åbnede dørene, i lokalet på Aalborg Sportshøjskole.

Jeg vil gerne takke for den opbakning og støtte jeg har mærket blandt Sportshøjskolens personale, ikke mindst fra tidligere forstander Rasmus Krogh, lærer Thomas Bentsen og lærer Nicholas Krobath, som jeg arbejdede tæt sammen med, omkring undervisningen af eleverne i ernæring og sportsernæring, samt på kostvejlederuddannelsen 😊

I klinikkens første halvår blev det til 6 klienter – og jeg var ved at give op, da jeg i efterfølgende år, kun havde 16 klienter.

Den tidligere forstander Rasmus Krogh støttede op om Min Diætist, ligesom de øvrige ansatte.

Jeg har altid følt mig som en del af Sportshøjskolen og har nydt snakken over frokosten ved ”lærerbordet” og samtalerne i køkkenet med ”My”, ”Haps”, Winnie og Morten.

I 2019 tog det hele fart. Jeg havde flere foredrag årligt og rigtig mange henvendelser fra nye klienter.

Så kom pandemien i marts 2020 og jeg kunne ikke bruge lokalet på Sportshøjskolen i 3 måneder.

For en periode havde jeg klienter til konsultation, ind i mit hjem. Min familie var meget forstående og tog hensyn til de anderledes forhold. Jeg vil gerne takke min familie for dette og for at hjælpe med at holde gejsten oppe. Jeg måtte ikke tilbyde hjælp til mennesker, som ønskede at forbedre deres idrætspræstationer, med fokus på kosten – ej heller alle dem som ønskede hjælp til vægttab, men havde en et BMI under 30.

I en lang periode måtte jeg kun tilbyde hjælp ved sygdomsrelateret diætbehandling. Ydermere var der, ikke så mange nye klienter – men det var ikke så mærkeligt, når vi blev ramt af en verdensomspændende pandemi.

Pandemien betød at ca. 50% af mine klienter ikke måtte møde fysisk op til konsultation. Jeg havde få nye klienter, som modtog ernæringsvejledning online.

Det gik voldsomt ud over omsætningen, som mange andre fag også var mærkede af.

I år har der igen været virkelig mange henvendelser fra nye klienter, som havde brug for min hjælp. Midt i noget der lignede en almindelig hverdag, modtog jeg e-mail med opsigelse af Min Diætists lejemål på Sportshøjskolen.

Lokalet skal fra august bruges til kontor for en viceforstander.

Tak for 5 gode år på Aalborg Sportshøjskole til tidl. Forstander Rasmus Krogh og Forstander Erik Sidenius, til Christian, Peter, Henrik, Jeppe, ”Lottie”, Lone og til lærerne Kim, Kim, Trine, Jesper, Jane og Ann,

 

Et nyt sundhedsfagligt fællesskab.

Jeg var virkelig ked af, at skulle forlade Sportshøjskolen og alle de rare mennesker jeg kender der.

Samtidig frygtede jeg, at det ville være svært at finde et nyt lejemål i Aalborg, hvor jeg kunne føle mig lige så godt tilpas.

  • Jeg var heldigere end jeg havde forestillet mig 😊
  • Efter kort søgen, var jeg til rundvisning i Sundhedsfokus, hvor ”beboerne” er fysioterapeuter, ergoterapeuter, fodterapeut, bandagist og en personlig træner, Mette Kristensen, som også er kostvejleder.
  • Mette viste mig rundt i huset: I venteværelse, træningssal, omklædnings- og badefaciliteter for klienter/patienter og personale, såvel som cafe’ og fælleskøkken/ pauselokale – det er rigtig fine faciliteter – og så lokalerne er smukt indrettede 😊

Jeg glæder mig SÅ MEGET til at flytte ind – og være en del af det sundhedsfaglige fællesskab

Og jeg er sikker på, at jeg vil føle mig velkommen og godt tilpas efter den dejlige velkomst, jeg fik ved samtalen med Mette efter rundvisningen 😊

JEG GLÆDER MIG TIL AT BYDE MINE KLIENTER VELKOMMEN I DISSE NYE RAMMER FRA D. 1. SEPTEMBER 😊

Mange hilsner

Helle, Min Diætist