Glædelig jul og godt nytår fra Min Diætist.

Print

Min Diætist |

Jeg vil gerne starte Min Diætists julebrev, med at ønske dig og dine kære en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Dette julebrev er et tilbageblik på tiden siden sidste jul. Der er sket meget på et år. Det er 2½ år siden, at diætistklinikken åbnede dørene på Annebergvej 55, Aalborg Sportshøjskole. I året der gik, har Min Diætist hjulpet mennesker mellem 7 og 75 år med vidt forskellige udfordringer.

Udfordringer som f.eks. stofskiftesygdom, uønsket vægtøgning (f.eks. kvinder i overgangsalderen, børn og unge), generel forvirring omkring hvad sund kost er, lav vægt, maveproblemer, fødevareallergi, overspisning, overvægt, forhøjet kolesterol, forhøjet blodtryk, hypoglykæmi, type 2 diabetes, kosten efter brystkræftforløb, forberedelse til triatlon, vægttab til entusiatiske motionister uden at det gik ud over performance.

Sunde pizzaer

I starten af 2018, indledte jeg et samarbejde med Yones Grill & Pizza.

Som mange andre familier, har min familie også travle perioder – og når der ikke er tid til at lave varm mad – ja, så er det ofte de hurtige løsninger, man griber til.

Der er nedslående få muligheder, når man gerne vil spise sundt – og fast food findes sjældent i den sunde udgave. Samir ejeren af Yones Grill & Pizza var med på ideen, med det samme. Sammen udviklede vi 8 sunde pizzaer, som hurtigt blev en succes. Vi var da også både i avisen, radioen og fjernsynet. Pizzaerne går fortsat som varmt brød.

Vi ses I det nye år.

Klinikken Min Diætist havde besøg af en oversygeplejerske fra Styrelsen for Patientsikkerhed d. 20. december – og jeg blev bekræftet i, at mine klienter er i sikre hænder. Derefter lod jeg julefreden sænke sig – og har nydt dejlige dage, hvor familiehygge er i centrum. Julen er, for mig, traditionernes tid og tiden til at være sammen med dem man holder af.

Efter nytår er jeg tilbage igen – nærmere defineret som d. 3. januar, hvor du kan kontakte Min Diætist og aftale konsultation i klinikken på Aalborg Sportshøjskole eller hjemme hos dig. Du kan også få kostvejledning på Skype, pr. telefon eller e-mail.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

Jeg ønsker dig og dine kære en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

 

Mange jule- og nytårshilsner

Helle, Min Diætist

 

Tilbageblik på året 2018:

  • Min Diætist havde det første livsstilhold
  • Kostvejledning for par
  • Tilsyn fra Styrelsen for Patientsikkerhed

I diætvejledningen prioriterer jeg DIG. Det betyder, at dit behandlingsforløb sætter fokus på DINE BEHOV, DINE VANER og DIT LIV..

Også i det nye år!