Hjælp til at tackle fødevareallergi og for lavt blodsukker

Print

Min Diætist |

”Da jeg tog kontakt til Helle, var det for at omstille mit mindset i forhold til mad. Jeg har i nogle år været allergiker overfor en del fødevarer – og det har gjort det svært for mig når jeg var inviteret til arrangementer eller skulle ud at spise. Der var – og er – fortsat en række ting jeg skal holde mig fra, så jeg ikke bliver dårlig. Men jeg følte mig “udenfor” og “til besvær” fordi jeg ikke bare kunne spise som alle andre. Derudover har jeg udviklet for lavt langtidsblodsukker og er af min læge blevet anbefalet at leve diabetisk – og det gjorde det bare endnu sværere at jonglere i “madjunglen”.

Helle har hjulpet mig ved, at lave en kostplan til mig, så jeg kunne se hvor meget mad jeg skal spise i løbet af en dag for at holde blodsukkeret stabilt. Derudover har hun hjulpet ift. hvilken mad der er godt for lige netop mig at spise – og det er både ift. blodsukkeret og mine allergier. Det har hjulpet mig til, at finde vej gennem “madjunglen” og jeg vågner ikke så ofte mere med hjertebanken og kuldeture, som jeg gjorde inden. Jeg har fået ideer til alternativer – og det har hjulpet mig meget, også når jeg er inviteret ud at spise. Nu ved jeg hvad jeg kan spise i stedet for – uden at det bliver besværligt for værterne.

Helle har skubbet til mit mindset og har givet mig midlerne til, at fastholde et holdbart forhold til mad. Ikke bare et Quickfix eller en smart kur. Hun har haft en nærværende og personlig tilgang til det – og til mig. Tak for det, Helle 😊”

 

De bedste hilsener Ann, 42 år