Hjælpepakke fra Min Diætist.

Print

Min Diætist |

Diætistklinikken tilbyder on line kostvejledning og diætbehandling face to face til mennesker med BMI >30, diabetes type 2, spiseforstyrrelse, cøliaki o.lign.

Diætistklinikken Min Diætist, har åben på Annebergvej 55, 9000 Aalborg 😊

Nye rutiner.

Jeg tilbyder min hjælp, i disse mærkelige tider, hvor coronapandemien/COVID-19 præger vores hverdag.

Trøstespisning og vægtøgning kan være en naturlig reaktion i denne mærkelige tid, hvor man begrænser kontakten med andre mennesker og i øvrigt følger myndighedernes anvisninger, for at undgå smitte. Jeg kan hjælpe dig via kostvejledning online og/ eller diætbehandling på i klinikken på Aalborg Sportshøjskole. Vi kan f.eks. tale om hvad du kan gøre, når ”køleskabet kalder” eller når trangen til sødt og snacks bliver ”overdøvende”. Vi kan sammen sætte fokus på dine rutiner og struktur i hverdagen. Jeg kan hjælpe dig med at forbedre din mentale og fysiske sundhed. Der er stadig masser, du kan gøre, så du får det bedre – sammen kan vi få øje på de muligheder du har.

Kostvejledning på Skype for dig der ønsker at leve lidt sundere og/eller ønsker at forbedre din performance:

Jeg har mulighed for at tilbyde konsultation på Skype. Prisen for dit forløb fratrækkes 100 kr., når du vælger online-forløb. Før konsultationen sender jeg skriftligt materiale, specielt udarbejdet til dig, så du har det inden vores konsultation. På den måde får du en personlig vejledning, selv om vi ikke mødes fysisk. Tilbuddet er specielt til dig der ønsker vejledning f.eks. i forhold til vægttab (BMI <30), sportsernæring, antiinflammatorisk kost og/eller plantebaseret kost.

Min Diætist tilbyder sygdomsrelateret diætistbehandling:

For dig der har udfordringer med overvægt (BMI >30), forhøjet kolesterol, diabetes type 2, cøliaki, irritabel tyktarm, spiseforstyrrelse, fødevareallergi og -intolerans og ufrivilligt vægttab. Diætistklinikken har oprettet faciliteter til kostvejledning og diætbehandling af sygdomsrelateret diætist behandling på Aalborg Sportshøjskole. Jeg følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer når vi mødes fysisk. Dette betyder bl.a. at vi sidder 2 meter fra hinanden. Her er det vigtigt, at vi aftaler en anden tid, hvis du har symptomer på COVID-19/ coronavirus som f.eks.: Feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed. Inventar rengøres og sprittes af før konsultationen og der er håndsprit, som du og jeg bruger under konsultationen.

Diætbehandling tilbydes til klienter, hvor behandlingen ”i betydelig grad styrker, opretholder eller hindrer forværring af et konkret individs sundhed…”

(varetagelse af kritiske funktioner: se evt. link til Sundhedsstyrelsens dokument side 17)

https://www.kost.dk/sites/default/files/uploads/public/haandtering_af_covid-19_omstilling_og_oeget_aktivitet_i_sundhedsvaesenet_4.pdf

Jeg tilbyder diætbehandling af f.eks.

  • Forhøjet kolesterol
  • Forhøjet blodtryk
  • Diabetes type 2
  • Cøliaki
  • Spiseforstyrrelser
  • Hvis du har et BMI højere end 30

Ring eller skriv og fortæl hvordan jeg kan hjælpe dig.

Mange hilsner

Helle, Min Diætist