Levende musik på Grønttorvet d. 9. juni

Print

Min Diætist |

Der var mange mennesker og levende musik i solskinnet på Frederiks Torv.

Aalborg Midtbys Samråd havde en lille bod i dag og der var levende musik. Faktisk er der kommet en lille ”fortovscafe’” på Frederiks Torv – det ser hyggeligt ud.

Der var travlhed hos De Glade Gartnere. Jeg bruger, som altid, lidt tid til at gå og samle frugt og grønt sammen. Jeg køber frugt og grønt til de dage i løbet af ugen, hvor jeg ikke har så meget tid til indkøb. På den måde bliver det lidt lettere at leve sundt – også selvom der er travlt.

Da jeg var færdig med at samle grønsager sammen, var det oplagt at tage et billede.

Denne lørdag var der bl.a. nye danske agurker og jordbær, løg med top, tomater, nye gulerødder, økologiske citroner, lime og mange andre dejlige ting.

Det var endnu en varm dag i Aalborg. Når der skal drikkes meget pga. varmen, kan almindelig vand blive lidt kedeligt i længden. En håndfuld agurkeskiver, en tynd skive lime og citron i 1½ l vand, evt. tilsat 1 – 2 spsk limesaft, læsker godt. Hæld det hele op i en stor kande eller flaske (1½ liter) og sæt det i køleskabet ca. 2 timer. Når det skal drikkes, kan man evt. tilsætte en god håndfuld isterninger.

Selvfølgelig kan man drikke light- saft og -sodavand – men vandet er billigere og bedre til at slukke tørsten.