Sunde i pizzaer i fjernsynet

Print

Min Diætist |

Mandag d. 26. februar blev jeg kontaktet af Journalist Jesper Bo Winther fra TV2 Nord, midt i arbejdstiden på Aalborg Universitetshospital: Om jeg og Younes Grill & Pizza havde lyst til at medvirke i programmet Nordliv?
Det havde jeg selvfølgelig. Jeg fik kontakt med Samir Mansour Sada, som ejer pizzariaet.
Reportagen skulle optages kl. 16 i pizzariaet, samme dag!!
Så Samir skyndte sig ned til pizzariaet og fik pudset vinduer og gjort klar til TV2 Nord – og fik jeg skyndte mig hjem fra arbejdet og fik lidt farve i hovedet og derefter til pizzariaet.
Jesper Bo Winther kom ind ad døren med kameraet over skulderen. På et øjeblik, fik Jesper skabt en afslappet stemning – og optagelsen gik i gang. For at Jesper kunne få ”det rigtige i kassen”, måtte vi sige det samme flere gange – og der blev lagt fyld på pizzaaer og taget fyld af, sat i ovnen og taget ud af ovnen flere gange – det var sjovt at være med til – og der var en hyggelig stemning under hele optagelsen – det er vigtigt, specielt når det er første gang vi medvirker i en TV-udsendelse.
Interviewet og filmoptagelsen tog ca. 1 time – og inden Samir Mansour Sada, ejeren af Younes Grill & Pizza, jeg og resten af personalet fik set sig om, var Jesper Bo Winther taget af sted igen.

– Så mandag d. 12. marts var Younes Grill & Pizza og Min Diætist i TV2 Nord, Nordliv.
Du kan se indslaget herunder på ca. 2:25 min.
https://www.tv2nord.dk/nordliv/nordliv-1040?autoplay=1#player

Rigtig god fornøjelse.

Mange hilsner
Helle, Min Diætist