til 5 personer:
- 600 g porrer (både den hvide og grønne del), skåret i 1½ cm tynde skiver
- 150 g majskorn, skåret af kolben med i kniv eller frosne
- 150 g gulerod, i små tern
- 150 g rød peberfrugt, i små tern
Marinade:
- 3 spsk hvidvinseddike
- 2 spsk vand
- 1 spsk olivenolie
- ¼ tsk peber
- 1½ tsk salt
- 7 g friske salvieblade, skåret i meget tynde strimler
- Pynt: Friske salvieblade og 6 – 8 kalamata oliven
Porreringe og majskorn koges i ½ liter vand, til porrerne er møre – ca. 8 min. Vandet hældes fra i en sigte. Grønsagerne hældes i et serveringsfad og hældes over med marinaden. Øvrige grønsager blandes i. Salaten pyntes med salvieblade og oliven og serveres lun J
Salaten kan også spises kold 😉
God fornøjelse
Min Diætist, Helle