Min Diætists lune salat af porrer, majs, gulerod og peberfrugt

Print

Efterår |

til 5 personer:

  • 600 g porrer (både den hvide og grønne del), skåret i 1½ cm tynde skiver
  • 150 g majskorn, skåret af kolben med i kniv eller frosne
  • 150 g gulerod, i små tern
  • 150 g rød peberfrugt, i små tern

Marinade:

  • 3 spsk hvidvinseddike
  • 2 spsk vand
  • 1 spsk olivenolie
  • ¼ tsk peber
  • 1½ tsk salt
  • 7 g friske salvieblade, skåret i meget tynde strimler
  • Pynt: Friske salvieblade og 6 – 8 kalamata oliven

Porreringe og majskorn koges i ½ liter vand, til porrerne er møre – ca. 8 min. Vandet hældes fra i en sigte. Grønsagerne hældes i et serveringsfad og hældes over med marinaden. Øvrige grønsager blandes i. Salaten pyntes med salvieblade og oliven og serveres lun J

Salaten kan også spises kold 😉

God fornøjelse

Min Diætist, Helle