til 4 personer:
175 g babyspinat
385 g rødbeder, skåret tynde på f.eks. mandolinjern
85 g syltede rødløg: 350 g rødløg i tynde skiver, overhældes med en kogende lage af ¾ dl æblecidereddike, ¾ dl vand, 50 g rørsukker, 10 sorte peberkorn og 1 tsk salt. Trækker i min. 4 timer.
170 g ”rystede” solbær eller ribs: 250 g solbær vendes forsigtigt med 65 g rørsukker. Trækker natten over.
1 spsk sesamfrø, som drys
Ingredienserne til salaten kan portionsanrettes som vist på billedet, eller på et fad og blandes ved bordet. Salaten kan arrangeres så det ser flot ud.
Næringsindhold pr. person: 596 kJ (142 Kcal.), protein 4 g (11 E%), kulhydrat 24 g (69 E%), kostfibre 5 g (7 E%), fedt 2 g (13 E%).
God appetit J
Min Diætist, Helle