Min Diætists salat af grønne bønner med radiser agurk og avocado.

Print

Sommer |

Til 4 personer:

  • 350 g grønne bønner, nippet
  • 150 g radiser, i tynde skiver
  • 150 g agurk, i kvarte skiver
  • 50 g feldsalat
  • 65 g avocado, i små tern
  • 35 g friske blade fra radiserne, evt. skåret i mindre stykker
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk dijonsennep
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk tørret estragon eller ½ spsk frisk, hakket
  • 1 tsk sesamfrø, ristede

Bønnerne koges i 2 min., så de er al dente, overhældes med koldt vand og skæres i 2 cm stykker. Salaten blandes. Marinaden hældes over og salaten drysses med sesamfrø.

God appetit

Min Diætist, Helle