Til 7 personer:
- 450 g selleri, i 2 – 3 cm tern
- 275 g gulerødder, i 2 – cm skiver
- 250 g rødløg, i både
- 250 g fennikelknold, i 1 cm tern
- 150 g persillerod, i 2 – 3 cm tern eller skiver
- 100 g gul peberfrugt, i 1 cm tern
Marinade:
- 2 spsk citronsaft
- 15 g hvidløg, fintrevet
- 20 g ingefær, fintrevet
- 2 – 3 tsk salt
- 2 spsk olivenolie
Rør marinaden sammen. Klargør alle grønsagerne. Bland grønsager og marinade i en stor skål (5 liter). Dæk en stor bradepande med bagepapir og fordel grønsagerne jævnt. Bages i varmluftsovn ved 160 grader i ca. 40 min. Vend grønsagerne 3 gange under vejs.
Grønsagerne smager også dejligt kolde – f.eks. som grønsagstilbehør til din frokost 😉
God appetit
Min Diætist, Helle