Til 4 – 5 personer:
200 g glaskål, i tynde skiver, evt. skåret på mandolinjern
200 g majroe, evt. skåret på mandolinjern
250 g pastinak, evt. skåret på mandolinjern
200 g rødbede, evt. skåret på mandolinjern
55 g grønkål, hakket med kniv
25 g hasselnødder, hakkede
Marinade:
1 spsk sennep
2 spsk rødvinseddike
2 spsk æblemost
1 spsk olivenolie
1 stk salt
½ tsk hvidløgspulver
¼ tsk peber
Marinaden røres sammen.
Som på billedet:
De skivede glaskål, majroe og pastinak vendes i halvdelen af marinaden. Arranger på et fad: Grønkål i bunden (gem lidt til pynt). Taglæg skiftevis de lyse rodfrugter med rødbede. Pynt med grønkål og hasselnødder. Server med resten af marinaden ved siden af.
Eller alle ingredienser blandes med marinaden.
God appetit 🙂
Min Diætist, Helle